Sök på hemsidan

Kontakt

Stallhagensbarn
Eriksgatan 24
Västerås
72460

Verksamheten: 073-9666825

stallhagensbarn@outlook.com

Bildgalleri

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

Maten vi äter

Lunch meny

13.06.2022 00:00
Vi lagar vår mat själva och personal äter samma mat tillsammans med barnen.  Måndag: Olika Färsrätter (även veg färsrätter)  Tisdag: Olika fiskrätter Onsdag: Chark/korv etc Torsdag: Vegetariskt alt soppa Fredag: Kockens val  Vi arbetar kontinuerligt vidare med  vårt projekt för...

Välkommen till Stallhagensbarn!

Vårt familjdaghem är en trygg, rolig, meningsfull och inspirerande plats för både barn och föräldrar. Vi strävar efter samarbete, glädje och delaktighet.

Verksamheten inriktar sig främst på barns hälsa, miljö och trygghet. Vi tillbringar mycket tid utomhus för att lära oss hur vi ska vårda vår natur. Uteverksamhet och tillgång till ´grön´ lekmiljö är hälsosamt och utvecklande och ger färre infektioner, bättre motorik och ökad koncentrationsförmåga. Med hjälp av utomhuspedagogik får vi - Friska, modiga och kreativa barn. 

Varje höst använder vi frukt/bär från vår trädgård för att koka tex äppelmos, gör vår egen sylt mm naturligtvis utan tillsatt socker. Vi bakar vårt bröd själva samt lagar vår egen mat i verksamheten. Detta för att vi tycker att barnen ska få de bästa förutsättningarna med bra näringsriktig mat. 

Familjedaghemmet arbetar för att stimulera barns språkutveckling och att ge barnet god självkänsla. 

Viktigt är att ge alla barn tid, lugn och ro att lära sig i sin egen takt. Stallhagensbarn erbjuder barnomsorg för barn i ålder 1 - till skolstart i förskoleklass.                

 

Nyheter

Öppettider

13.06.2022 00:00

Öppet: Vardagar

Stängt: Helgdagar

Vid eventuella frågor kontakta verksamheten!

Välkommen till vår hemsida!

13.06.2022 00:00

Här kan du hitta all viktig information om vårt familjedaghem

Besök vårt familjedaghem

13.06.2022 00:00

Eftersom vi förstår att det är oerhört viktigt för dig att välja rätt barnomsorg är du välkommen att besöka oss personligen och se närmare på vår verksamhet. Vänligen kontakta oss, gärna via mejl så att vi kan bestämma en tid!

Våra aktiviteter

Språk och motorik

13.06.2022 00:00

Verksamheten arbetar aktivt för barns ord och läsförståelse. 

Genom sagoläsning, rörelse, dans, sång och musik använder vi bla motorik och språk.

 Vi hanterar siffror och bokstäver, konst och form, spel och pussel.

 Språk och matematik är en viktig del i barns utveckling!